Steun ons en help Nederland vooruit

Anne Kurver

Algemeen bestuurslid

36 jaar

Den Hoorn

Mijn naam is Anne Kurver en ik ben werkzaam als (kinder)neuroloog in Den Haag.
Naast de klinische taken als arts, vind ik het belangrijk me ook bezig te houden met de andere kant van de zorg. In het ziekenhuis, maar ook buiten het ziekenhuis. De thema afdeling zorg & welzijn geeft mij de mogelijkheid me op landelijk niveau bezig te houden met dit belangrijke thema.
De afgelopen jaren hebben we ons bij de thema afdeling bezig gehouden met belangrijke thema’s zoals preventie, orgaandonatie en vaccinatie. Ik ben geïnteresseerd in de politiek en vind zorg zeer belangrijk thema. Op mijn werk is mijn doel – uiteraard – de best mogelijk zorg leveren voor patiënten. Innovatie in de zorg en verbetering van de zorg zijn belangrijk en daaraan kan gewerkt worden door iedere zorgverlener. Maar de politiek heeft zeker ook een belangrijke rol als het gaat om innovatie, sturing en verbetering van de zorg. Een goed functionerende thema afdeling Zorg & Welzijn is daarom, naar mijn idee, een must voor de partij D66.
Ik vind het daarom een eer om – inmiddels in mijn tweede termijn – een bijdrage te kunnen leveren aan deze belangrijke thema afdeling

algemeen bestuurslid

Meer van Anne Kurver