Steun ons en help Nederland vooruit

Judith Keijmel

Algemeen bestuurslid

34 jaar

Veere

Mijn naam is Judith Keijmel, ik ben woonachtig in het Zeeuwse Veere en momenteel werkzaam als beleidsmedewerker bij de Nederlandse Zorgautoriteit. Ik ben opgeleid als (wijk)verpleegkundige en die ervaring is tot op de dag van vandaag een heel waardevolle basis. Hoewel ik al geruime tijd niet meer zelf ‘aan het bed’ sta, ben ik er toch trots op dat er nu een verpleegkundige onderdeel uit maakt van het afdelingsbestuur van de thema afdeling Zorg & Welzijn.

Na een aantal jaren in de wijk, heb ik de master zorgmanagement gevolgd en vervolgens als teamleider bij een zorginstelling, zorginhoudelijk adviseur bij een zorgverzekeraar en beleidsambtenaar bij VWS gewerkt.  Inmiddels werk ik alweer enige tijd bij de NZa en daar houd ik me bezig met het dossier wijkverpleging.

Voorheem ben ik ook regiovoorzitter van D66 Zeeland geweest. Die ervaring en mijn brede achtergrond in de zorg zet ik met plezier in als bestuurslid van de thema afdeling. Ik vind het leuk om dingen te organiseren en mijn eerste reactie op nieuwe ideeën is altijd: ‘ja leuk, hoe gaan we dat regelen?’

Een belangrijke drijfveer om bestuurslid te worden was voor mij ook het leren kennen van partijgenoten in het hele land. Ik kijk er dan ook naar uit om jullie te ontmoeten! Tot snel.

Meer van Judith Keijmel